parcare retrocedata malu rosu2

Nemulțumire mare în cartierul ploieștean Malu Roșu asta după ce mai mulți locatari din zona străzilor Zimbrului, Malu Roșu și Vitejilor s-au trezit cu o bună parte din parcare ”confiscată” și împrejmuită cu gard. 

 

Terenul care până mai ieri a reprezentat parcarea ploieștenilor din zona străzilor mai sus menționate a fost retrocedat și vândut recent de proprietar unei persoane care a decis să-și delimiteze investiția de spațiul public. 

Așa se face că oamenii s-au trezit ieri cu mașinile îngrădite și cu un bilet în geam în care erau anunțați că trebuie să-și mute autoturismele.

Aceștia susțin că Primăria Ploiești ar trebuie să ajungă la o înțelegere cu actualul proprietar și eventual să-l despăgubească pe acesta pentru lăsa spațiul așa cum a fost și până acum. 

 

Intrare îngustă, mașini abandonate

Intrarea în parcarea cu pricina se face din strada Zimbrului printr-o aleea îngustă și blocată de câteva autoturisme abandonate, dar și de un garaj.

Ploieștenii revoltați susțin că autospecialele pompierilor nu ar putea avea acces în cazul în care în zonă ar izbucni un incendiu, după ce spațiul a fost îngrădit.

 

Cum totul nu era de ajuns, la intrarea de pe strada Zimbrului în prezent sunt executate și lucrări la rețeaua de canalizare.

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere Primăriei Ploiești cu privire la această situație.

parcare-retrocedata-malu-rosu2

 

parcare-retrocedata-malu-rosu3

parcare-retrocedata-malu-rosu4

parcare-retrocedata-malu-rosu5

parcare-retrocedata-malu-rosu6

parcare-retrocedata-malu-rosu7

parcare-retrocedata-malu-rosu8

parcare retrocedata malu rosu10

parcareee