accident campina1

Deznodământ tragic în urma accidentului care a avut loc, joi seară, pe DN1, în dreptul localității Câmpina. Un alt pasager al autoturismului care s-a răsturnat pe marginea drumului a decedat, sâmbătă la Spitalul Județean din Ploiești.

 

Este vorba despre Alexandra Maria L., o tânără în vârstă de 20 de ani. Tragedia este cu atât mai mare cu cât, bărbatul care a fost găsit decedat la locul accidentului era chiar tatăl fetei, iar șoferul, Dragoș Mihail L, singurul care a supraviețuit evenimentului rutier, era unchiul tinerei.

Accidentul s-a petrecut pe DN1, în dreptul km 92, (lângă Casa Bucur). Potrivit polițiștilor, autoturismul în care se aflau cele trei persoane, doi frați și fiica unuia dintre ei, circula pe direcția către Brașov în momentul în care a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Toate cele trei victime erau din Comarnic și probabil se întorceau acasă.

Impactul a fost extrem de violent, iar mașina a fost complet distrusă. Martorii de la fața locului au precizat atunci  că nici nu se mai putea stabili marca autoturismului.

 

În momentul în care au ajuns echipajele de intervenție, în mașină a fost găsită o persoană decedată, un bărbat în vârstă dr 47 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului. Alte două persoane, șoferul și o tânără care se afla pe bancheta din spate au fost găsiți în stare gravă.

Cei doi au fost transportați de urgență la Ploiești, la Spitalul Județean. Tânăra nu a mai supraviețuit decât o zi. Conform medicului Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Ploiești, fata a decedat în cursul zilei de sâmbătă. Unchiul ei, șoferul autoturismului, a fost singurul care a scăpat cu viață și a fost deja externat din spital, conform aceleiași surse.

accident campina2
accident campina3