gala

Dacă știi că ai făcut o faptă bună care a contat, nu sta pe margine, lasă modestia la o parte și aplică la Gala Comunității Prahovene!

 


Organizațiile neguvernamentale, grupurile de inițiativă, persoanele fizice, persoanele din instituții publice sau companii mai au la dispoziție până pe 16 octombrie 2016 ora 23:59 ca să-și înscrie proiectele la cele 14 categorii la Galei Comunității Prahovene.

Proiectele pot fi completând formularul de aplicație, acesta urmând să fie trimis pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate aplicațiile vor fi evaluate în funcție de criterii privind relevanța, eficacitatea, coerența și impactul de către un juriu format din: Camelia Sandu (Consilier Birou Implementare Proiecte si Programe pentru IMM – OTIMMC), Claudius Dociu (Realizator radio @Radio Wyl FM), Cristina Moraru (Antreprenor, fondator Joy Print), Dan Alexe (Președinte Colegiul Asistenților Sociali, Sucursala Prahova), Daniela Burlacu (Profesor Limba si Literatura Romana), Ionuț Georgescu (Manager General Steaua CSM Baschet), Irinel Lazar (Jurist și Antreprenor Restaurant Lazarini), Luiza Bunbănac (Director "Wyl FM"), Lucian Mircescu (Subsecretar de Stat, Ministerul Tuineretului și Sportului), Mădălina Dumitru (Business Officer @OMV Petrom), Mihaela Rus (Director executiv, Teatrul Toma Caragiu Ploiești), Roxana Micu (Director agenție Autonom Rent-a-Car Ploiești), Rucsandra Pop (Director Program National Fundații Comunitare @ Asociația pentru Relații Comunitare), Vlad Mateescu (Director Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești).

Evenimentul de premiere al celor mai bune inițiative prahovene va avea loc în data de 9 noiembrie 2016, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.
În 2016, categoriile de premiere sunt:
1.“Comunitatea în care vreau să trăiesc” – Subcategorii: Generozitate | Leadership comunitar- Inițiative civice | Voluntariat | Viziune pe termen lung | Antreprenoriat social | Din pasiune pentru…. (comunități create în jurul unei pasiuni).

 


2.“Domenii care ne influențează viața” – Subcategorii: Educație | Sănătate | Asistență socială | Artă și cultură | Mediu | Sport | Înfrumusețare urbană.

3. “Povești inspiraționale din comunitate”.
Mai multe informatii despre modalitatea de inscriere și formularele de aplicație pot fi găsite pe portalul http://gala.fundatiacomunitaraprahova.ro
***
Gala Comunității Prahovene este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Prahova.
Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din județul nostru acționează în benficiul altora și al comuntății. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.
O dată pe an ne întâlnim într-o seară specială toți cei care suntem interesați de binele care se întâmplă în Prahova. Un eveniment anual în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!