spital pediatrie campina

Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, ultima din această unitate medicală rămasă nemodernizată, a intrat în renovări capitale.

 
Lucrările au început luni, 10 octombrie, iar conducerea SMC speră ca totul să fie gata până în preajma sărbătorilor de iarnă. Pentru acest proiect, Primăria Câmpina a alocat suma de 711.000 lei fără TVA, iar acești bani vor fi cheltuiți, o parte pentru reparații, iar restul pentru dotare cu mobilier și aparatură medicală.
 
Partea de renovare a secției de pediatrie, a fost câștigată, în urma unei licitații publice de o societate din București (Mav Proiect Construct) și va cuprinde tencuieli, zugrăveli, schimbarea tâmplăriei vechi cu una de tip PVC, pardoseală specială folosită în unități medicale, lucrări la instalația electrică, sanitară. Aceste lucrări vor costa aproape 500.000 de lei. În paralel, conducerea spitalului se ocupă acum de achiziționarea de mobilier nou destinat atât saloanelor pentru copii, cât și pentru camerele de consultații, dar și de aparatură medicală performantă. Vestea cea mai bună este că, pentru prima dată, special pentru Pediatrie, va fi achiziționat un ecograf, aparat care lipsea din dotarea acestei secții.
 
Medicul Călin Tiu, managerul SMC, a ținut să precizeze că în timpul lucrărilor de reabilitare, secția va lucra la capacitate normală, cu toate cele 35 de paturi, iar consultațiile și internările micilor pacienți nu vor fi afectate în niciun fel. 

 

 

 

Mai multe articole
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Marius Nica

Decebal Dan, șeful Departamentului SUPRAVEGHERE EPIDEMIOLOGICĂ ȘI BOLI TRANSMISIBILE din DSP Prahova, patron de firmă de servicii medicale pentru combaterea infecțiilor din clinici și spitale

  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Andra Vlad

Lista joburilor disponibile la Bursa Locurilor de Munca din Ploiesti si Campina

  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Lista locurilor de muncă din Câmpina și Vălenii de Munte. Sunt căutați șoferi de TIR, bucătari și sudori