MedLife Ploiesti

MedLife a inclus in hyperclinica din Ploiesti o divizie speciala de “second opinion”- MedLife Expert, despre care Prof. dr Pelinescu Onciul Dimitrie spune ca este “dreptul pacientului”. Atunci cand i se pune un anume diagnostic, pacientul are dreptul  ca un specialist de marca din domeniul respectiv sa il confirme sau sa ii ofere o alternativa”.

“Sistemul este o premiera pentru MedLife, este prima clinica in care este organizat programul second opinion, MedLife Expert. Functioneaza pe un program stabil, medicii vor veni in fiecare saptamana aici”, a explicat Dr. Nicolae Marcu, Director General MedLife.
 
 
“Este o sansa pentru un pacient care se gandeste la o opinie medicala sau la o interventie deosebita, poate se gandeste la strainatate si am vrea sa ii aratam si sansa noastra si sa ii spunem unde ne pricepem si ce stim sa facem”, a adaugat acesta.
 
 
“In functie de cererea pacientilor si pe specialitatea respectiva  medicul pe care il consideram ca fiind capabil sa ofere o a doua opinie se va deplasa aici (n.red. Hyperclinica MedLife Ploiesti) si va verifica diagnosticul si va indica o alta cale terapeutica sau aceeasi”, a precizat Prof. dr Pelinescu Onciul Dimitrie, medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, director general Life Memorial Hospital.

 

Citește articolul integral aici: http://medlive.hotnews.ro/