soseaua vestului3

Una dintre cele mai noi investiții ale Primăriei Ploiești ajunge sub apă de fiecare dată când plouă din cauza proastei montări a gurilor de canalizare. 

 

Pe Șoseaua Vestului a fost turnat asfalt recent și a fost înlocuită bordură. Acest lucru ar fi trebuit să vină la pachet și cu o idee pentru scurgerea apei către gurile de canalizare, însă constructorul a omis acest aspect.

De fiecare dată când plouă partea carosabilă se inundă, iar cei care au de suferit nu sunt doar șoferii, ci și pietonii care sunt stropiți frecvent de mașinile care trec cu viteză. 

”Fac naveta zilnic la servici pe Șoseaua Vestului. Nu știu cum s-a asfaltat în urma reabilitării liniilor de tramvai dar apa stagnează pe carosabil și nu ajunge la gurile de scurgere decât foarte putin motiv pentru care bieții pietoni sunt uzi leoarcă pentru că efectiv nu ai cum să nu îi uzi, chiar dacă mergi foarte încet nu știu cine a proiectat sau a executat panta drumului însă va fi coșmar la iarna.” a fost mesajul Lilianei Costache, o cititoare a ziarului nostru.

 

Antonio Alexandru, un alt cititor al ziarului nostru, ne-a transmis prin intermediul paginii de facebook că la nivelul întregului oraș există o problemă majoră din cauza faptului că gurile de canalize sunt înfundate, iar de fiecare dată când plouă străzile se inundă.

Vezi mai jos imagini:

 

soseaua-vestului1

soseaua-vestului2

soseaua-vestului3

 

soseaua-vestului4