caldura bloc

Începând de astăzi, Veolia Energie Prahova a început livrarea agentului termic în aproape 50.000 de apartamente și instituții publice din Ploiești.

Măsura a fost luată după ce noaptea trecută a fost a treia când media temperaturile nocturne nu a depășit 10 grade Celsius.

Până diseară, caloriferele ploieștenilor racordați la sistemul centralizat ar trebui să se încălzească în toate cartierele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tariful gigacaloriei a rămas neschimbat față de sezonul trecut, însă primarul Dobre a inițiat un proiect de reducere a prețului agentului termic de la 186 lei la 161 de lei/Gcal, fără TVA.

Pentru ca această măsură să se aplice este nevoie însă de votul majorității consilierilor locali, formată din PSD și ALDE.

Tariful de 161 de lei va fi aplicat în perioada 1 octombrie 2016-31 martie 2017, urmând ca de la 1 aprilie să se revină la 186 de lei.

Detalii aici: Ploieștenii ar putea plăti mai puțin pentru căldură la iarnă

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...