caldura bloc

Începând de astăzi, Veolia Energie Prahova a început livrarea agentului termic în aproape 50.000 de apartamente și instituții publice din Ploiești.

Măsura a fost luată după ce noaptea trecută a fost a treia când media temperaturile nocturne nu a depășit 10 grade Celsius.

Până diseară, caloriferele ploieștenilor racordați la sistemul centralizat ar trebui să se încălzească în toate cartierele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tariful gigacaloriei a rămas neschimbat față de sezonul trecut, însă primarul Dobre a inițiat un proiect de reducere a prețului agentului termic de la 186 lei la 161 de lei/Gcal, fără TVA.

Pentru ca această măsură să se aplice este nevoie însă de votul majorității consilierilor locali, formată din PSD și ALDE.

Tariful de 161 de lei va fi aplicat în perioada 1 octombrie 2016-31 martie 2017, urmând ca de la 1 aprilie să se revină la 186 de lei.

Detalii aici: Ploieștenii ar putea plăti mai puțin pentru căldură la iarnă

 

 


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...