scrisoarea

Bogdan Dinu, elevul care i-a scris primarului Dobre o scrisoare deschisă, a recidivat. Observatorulph.ro publică integral textul postat pe blogul său.

 

Dragă Adi,

Mă mai știi? Sunt elevul care ți-a adresat o scrisoare prin luna iunie a acestui an. Nu mi-ai răspuns la ea. Nu mi-ai dat nici măcar accept la cererea de prietenie, dar nu m-am supărat. Știu sigur că ai citit-o… colegii din presa scrisă m-au ajutat și au preluat textul pentru a ajunge mai ușor la tine, iar cei din televiziunile locale mi-au oferit o mână de ajutor și m-au invitat să comentăm pe larg. Poți să vezi aici înregistrările. Sper că d-l Hornoiu, noul tău PR, îți va arăta și scrisoarea aceasta.

Să trecem la subiect, zic. Hai să vedem împreună ce promisiuni ai îndeplinit până acum, la câteva luni după ce ai fost ales. 

Am înțeles că ai început, alături de colegii tăi, demersurile pentru realizarea unui spital municipal. Succes cu studiul de fezabilitate și pre-fezabilitate. Apreciez că te-ai ținut de treabă, dar ține minte că avem nevoie de măsuri concrete, nu de spitale pe hârtie. Oamenii mor… și din păcate nu toți din cauze naturale.

De cultură și de promovarea acesteia nu știu sigur ce să spun. Mă bucur că s-au organizat festivaluri prin oraș. Ploieștenii au nevoie și de puțină culoare, că de clădirile gri ne-am săturat toți. Putem să spunem că ne-a trecut supărarea cu anularea zilelor orașului, dar nu înseamnă că misiunea ta a luat sfârșit. Ia vezi ce lucruri bune mai faci pe la teatru și pe la filarmonică.

Cu Parcul Municipal Vest m-ai supărat teribil. Am înțeles că e finalizat, dar trebuie și îngrijit. Cai la păscut, terenuri inundate, gardul rupt și buruieni peste tot – nu așa arată mediul în care un copil trebuie să se joace sau în care oamenii normali trebuie să se relaxeze. Mobilizează trupele și hai la treabă, că tot al nostru e. Nu de alta, dar după mă faci să scriu un articol cu câte alte lucruri am fi putut face cu 16 milioane de euro.

În sfârșit avem tramvaie. Chiar dacă vopseaua a costat câteva miliarde de lei, măcar circulă. Singura problemă e că la orele de vârf stăm unii peste alții, iar la o frână mai bruscă ne ducem toți grămadă. Nu ne putem deplasa dintr-o parte în alta, iar în unele cazuri, pentru a le face celorlalți călători loc să se dea jos, trebuie să coborâm toți. Mi-ar fi plăcut niște tramvaie noi, dar mai bine lasă acum. După aia cine știe cât mai trebuie să găurim gaura din bugetul local.

Ia supără-te tu și demonstrează-ne că primarul Adrian Dobre nu doarme:)

 

 

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...