targ toamna ploiesti8

Cârnați, cojoace, căciuli de iarna tricotate, carne și pastramă, brânză de oaie, fum gros de mici... Târgul de Toamnă si-a deschis porțile la Ploiești, iar imaginea pare ruptă de la începutul secolului XX.

 

Nelipsitele standuri cu stuf, dar și câteva corturi umplute cu chinezării. O imagine neschimbată an de an. Un tânăr împinge cu greu o roabă încărcată cu produse din carne. Se strecoară cu greu printre oamenii care aleargă după produse ieftine.

Prețurile la legume și fructe sunt rezonabile. Pastramă de oaie se vinde repede cu 25 de lei/ kg, iar la tarabele cu vin este aglomerație. Un litru de vin alb poate fi cumpărat cu 6 lei, iar cel roșu se vinde cu 7 lei/ litru.

Chiar dacă este frig, terasele nu duc lipsă de clienți. Fumul gros de la mici face aerul irespirabil. Într-un colț, strategic, sunt echipaje de la Pompieri și Politie. Politicienii au făcut deja turul de ”onoare”, au schimbat două-trei cuvinte cu oamenii și au părăsit rapid zona. Vezi mai jos imagini:

 

targ-toamna-ploiesti1

targ-toamna-ploiesti2

targ-toamna-ploiesti3

 

0

targ-toamna-ploiesti5

targ-toamna-ploiesti6

 

targ-toamna-ploiesti7

targ-toamna-ploiesti8

targ-toamna-ploiesti9

targ-toamna-ploiesti10

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...