traficanta droguri

Răsturnare de situație în dosarul traficantelor de hașiș, mamă și fiică din Ploiești.

 

Loredana și Elena Zecheru au fost arestate preventiv din nou după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră plasate în arest la domiciliu de către Tribunalul Prahova.

Curtea de Apel Ploiești a admis astăzi contestația procurorilor DIICOT, care instrumentează acest caz și au anulat măsura preventivă a arestului la domiciliu luată de instanța de fond. Cele două femei au ajuns în spatele gratiilor în urma unor percheziții care au avut loc la Ploiești la începutul lunii septembrie.

Mamă și fiică, arestate pentru trafic de droguri la Ploiești

 

Elena și Loredana Zecheru sunt acuzate că ar fi vândut consumatorilor de droguri de pe raza de pe raza judeţului Prahova cannabis contra unor sume cuprinse între 35 şi 60 lei/gram. Drogurile erau aduse din Italia, conform procurorilor, prin intermediul unui serviciu de coletărie, iar din rețea mai făcea parte o femeie, care era și cărăuș, dar și distribuitor de droguri. În urma percheziţiilor, care au avut loc în data de 4 septembrie, au fost ridicaţi, de la domiciliul traficantelor, 4.100 de lei, despre care există indicii că ar proveni din vânzarea drogurilor, 200 de grame de rezină de cannabis , 50 de grame de cannabis, cântare electronice şi telefoane mobile.