accident3

La trecerea de pietoni de pe DN 1A, din fața Primăriei Lipănești, unde a fost lovită astăzi o fetiță de numai zece ani, se petrec deseori accidente grave, chiar mortale.

 

Citește și: Șoferul care a lovit fetița din Lipănești era să fie linșat

Astfel, anul trecut, o tânără de 16 ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de o mașină al cărei șofer a ignorat marcajul rutier.

Potrivit autorităților locale, în weekend, când circulația este deviată pe DN 1A, din cauza aglomerației de pe Valea Prahovei, riscul producerii unor accidente crește foarte mult.

"DN 1A nu este autostradă! Se circulă numai pe o singură bandă, iar șoferii se grăbesc și ignoră trecerile de pietoni, care sunt marcate corespunzător și iluminate noaptea. Așa s-a întâmplat și în această seară cu biata fetiță. Din păcate, CNADNR nu permite și montarea de relantisoare pentru a-i obliga pe șoferii grăbiți să reducă viteza", a declarat primarul comunei Lipănești, Robert Nica.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...