cros

Centrul de tineret al Asociației „Un strop de fericire”, in parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Prahova, organizează a treia editie a crosului Run for Future. Acesta se va desfasura in parcul de la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti, în data de 24 septembrie 2016,ora 10.

 Competitia este adresata tuturor varstelor. Consta in 3 probe de alergare, 500m, 2 km  și respectiv 5 km.

Înscrierea se poate face incepând cu data de 24 August prin completarea unui formular online ce poate fi găsit atât pe pagina de Facebook, cat și pe site-ul Asociației „Un strop de fericire”.

Premii se vor acorda pentru castigatorii celor 3 probe ale competitiei, dar si celorlalti participanti, atat pe perioada inscrierilor prin intermediul concursurilor online desfasurate pe pagina de facebook a evenimentului, cat si in ziua de 24 septembrie prin intermediul unei tombole.

Intrecerea de anul acesta are ca motto „Să alergăm pentru educație”. Obiectivul ei este de a sustine, prin intermediul taxei de participare de 20 lei, dezvoltarea centrului de tineret Youth Hub AUSF, implicit cresterea calitatii proiectelor desfasurate permanent de acest centru in beneficiul copiilor defavorizati din orasul Ploiesti.

Proiectul isi propune, deasemenea, sa promoveze un stil de viața sănătos in randul comunitatii ploiestene, sa contribuie la educatia tinerilor prin implicarea acestora in organizarea unui astfel de eveniment.

Asociația „Un Strop de Fericire“ este o organizație nonprofit  înființată în anul 2012.

Aceasta desfașoară proiecte în 3 mari direcții:  sprijină persoane defavorizate, copiii din casele de copii în mod special; încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor; organizează evenimente sportive, promovând astfel un stil de viață sănătos.

Din anul 2015 asociatia a pus bazele unui centru de tineret, Youth Hub AUSF, care functioneaza ca o retea de resurse cu si pentru tinerii din comunitate, cu obiective de orientare si consiliere in educatie si cariera, oportunitati de dezvoltare personala, prin voluntariat si metoda „learning by doing”,  workshopuri, participare in proiecte internationale Erasmus.

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...