electrocutare

Starea în care se afla acoperișurile piețelor ploieștene dă bătăi de cap atât comercianților cât și clienților. În Ploiești plouă de două zile și asta se întâmplă și în mai multe piețe din municipiu. 

 

O filmare surprinsă în piața de la Hale ar trebui să dea de gândit conducerii societății Hale și Piețe. Apa curge în panourile electrice, iar din prelungitoarele folosite de comercianți se scurge apa. 

Asociația pentru Protecția Comercianților (APCOM) a postat pe pagina de facebook mai multe filmulețe în care a surprins condițiile din piața de la Hale. 

”Multumim lui Dumnezeu si Consiliului Local ca s-a rezolvat cu majorarea salariilor directorilor Hale si Piete ca eram ingrijorati.

 

Acum cu siguranta vor gandi strategii si vor lucra mai eficient pentru imbunatatirea conditiilor din Pietele Ploiestiului.

Ii rugam totusi ca pe acesta vreme ploioasa sa nu iasa din birouri sa umble prin piete pe unde stau toata ziua comerciantii, producatorii si evident ploiestenii sa nu faca viroza dau doamne fereste pneumonie. Pentru exemplificarea conditiilor la care facem referire vom prezenta si argumente.” a fost mesajul asociației. 

Observatorul Prahovean a solicitat SC Hale și Piețe un punct de vedere. Vezi mai jos imagini: