canalizare betonata apa nova1

O lucrare Apa Nova executată acum mai bine de opt luni dă dureri de cap locuitorilor blocului numărul 5 de pe strada Constructorilor, din imediata vecinătate a Colegiului Spiru Haret. 

 

Patru familii care își au domiciliul în blocul mai sus menționat susțin că apa de la grupurile sanitare nu se mai scurge în rețeaua de canalizare din cauza unei erori de execuție a unei lucrări la rețeaua de canalizare care a avut loc în lunile ianuarie-februarie ale acestui an.

Locatarii se află într-o situație critică și susțin că deși au sesizat problema, nimeni nu a venit să rezolve scurgerea apei de la baie în rețeaua de canalizare.

 

Situația ar fi putut fi evitată dacă angajații societății nu ar fi betonat gura de scurgere de la băile imobilului în căminul de canalizare.

Locatarii susțin că angajații Apa Nova au văzut probabil doar o singură țeava de scurgere (cea de la bucătăriile imobilului) și au betonat lucrarea fără să realizeze că toaletele au scurgere separată.

Așteptăm un punct de vedere al Apa Nova pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. având în vedere faptul că adresele de e-mail puse la dispoziție de societate nu sunt valide. 

UPDATE Punctul de vedere al Apa Nova 

Referitor la articolul "Lucrare Apa Nova: Au betonat scurgerea de la baile unui bloc intreg" publicat pe 15.09.2016 in ziarul observatorulph.ro, va informam ca Apa Nova Ploiesti a finalizat lucrarile de reabilitare a retelei publice de canalizare pe strada Constructorilor in luna decembrie 2015.  

Pana in data de 14.09.2016, Apa Nova Ploiesti nu a primit nicio sesizare privind aspectele semnalate in articolul dumneavoastra.

Urmare verificarilor din teren efectuate in data de 14.09.2016, s-a constatat ca este vorba de o retea interioara neracordata in caminul de racord. In ceea ce priveste adresele de e-mail, va informam ca acestea sunt valide si pot fi utilizate oricand.

canalizare-betonata-apa-nova2

canalizare-betonata-apa-nova4

canalizare-betonata-apa-nova5

canalizare-betonata-apa-nova6

canalizare-betonata-apa-nova7

canalizare-betonata-apa-nova8

canalizare-betonata-apa-nova9

canalizare-betonata-apa-nova10

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Apa Nova oprește apa pe o stradă din Ploiești

Vineri, 22 septembrie, APA NOVA Ploiesti, membră a grupului Veolia, va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 12.00, pe strada Goraslau, in cadrul operatiunii de modernizare a...