microbuz

Din luna mai a anului trecut administrația locală din Câmpina nu mai acordă nicio facilitate pentru transportul în comun pentru elevii din oraș.

 

În aceste condiții, elevii care locuiesc în cartierele mărginașe ale orașului, Voila, Muscel, Câmpinița sau Slobozia trebuie să plătească zilnic 6 lei doar pentru a ajunge de acasă până la școală și înapoi, în condițiile în care costul unui bilet pe ruta internă a ajuns să coste trei lei, mai mult cu un leu în comparație cu Ploiești.

Citește și Elevii din Ploiești nu vor avea asigurat transportul gratuit

 

S-a ajuns în această situație după ce, în primăvara anului trecut licitația organizată de Primăria Câmpina pentru delegarea serviciului de transport pe traseele interne a fost câștigată de societatea Eliro. Contractul câștigat în luna mai a anului trecut este valabil pe cinci ani, iar, conform caietului de sarcini aprobat de consilierii locali, costul unui bilet poate ajunge până la 3,5 lei. Eliro asigură transportul de persoane în Câmpina pe cele patru trasee interne din Slobozia spre Voila şi Câmpiniţa.

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...