cantar

Asociaţia  Diabeticilor  din  Prahova   va organiza marti, 13 septembrie, intre orele 11:00-14:00, o campanie de promovare in randul populatiei a principiilor unei vieti sanatoase si constientizarea riscurilor pe care le presupun hipertensiunea, diabetul si obezitatea.

 Evenimentul va avea loc  la Winmarkt, et.1, zona pasarela noua si implica testari gratuite ale glicemiei, masurarea tensiunii arteriale, determinarea greutatii,  a masei osoase si musculare. In cadrul evenimentului, participantii vor fi incurajati  sa raspunda la intrebarea "De ce vreau sa traiesc mai bine?",  sa noteze raspunsul pe o tablita, si sa se fotografieze cu tablita in dreptul pieptului. Ulterior, poza va fi postata pe pagina de Facebook a ForaCare Suisse. Cei care posteaza vor participa la o tombola unde pot castiga 2 bilete de avion dus-intors spre o destinatie turistica apreciata sau 2 nopti all-inclusive la un resort de 5 stele!

Vor fi si alte numeroase  premii.

Parteneri: Scoala Postliceala Sanitara “Thoma Ionescu” Ploiesti, Asociatia Sahaja Yoga Romania,Centrul Comercial Winmarkt.

Sponsor:  Bioexpert srl – reprezentant FORA in Romania.

Campania este destinata  tuturor  persoanelor indiferent de varsta sau statut social.