5

În data de 24 decembrie 2015 Bogdan stoica a fost sancționat de Poliția București cu suma de 210 lei pentru nerespectarea unui indicator rutier. Totul s-a întâmplat în jurul orei 04.00 în Ajunul Crăciunului.

 

Tânărul ploieștean a plătit amenda de circulație chiar în ziua respectivă pentru și de atunci nu și-a mai făcut griji cu privire la acest eveniment, până în urmă cu trei zile.

La adresa de domiciliu Bogdan Stoica a primit prin poștă o somație în vederea unei plăți de 420 lei, reprezentând amenda luată în decembrie 2015 care între timp s-a dublat, nefiind respectat termenul de achitare de 48 de ore.

Nefiind de acord cu situația în care a ajuns din cauza unei lipsei de comunicare între instituțiile statului, acesta a hotărât să-și facă dreptate. A ajuns la Serviciul Public Finanțe Locale din centrul Ploieștiului însă de aici i s-a transmis că trebuie să se adreseze aceleiași instituții, dar la sediul de pe Șoseaua Vestului.

 

Ajuns la sediul de la ACR Bogdan Stoica a transmis angajaților că este un bun platnic, prezentând dovada plății amenzii din decembrie 2015, chitanța eliberată de Rompay Solutions, serviciu de efectuare plăți, inclusiv amenzi, la vremea respectivă.

Bonul ce servea drept dovadă a plății sancțiunii era șters, așa că tânărul a fost nevoit să meargă la o sucursală CEC și să solicită încă o dată dovada plății, în vederea depunerii și ștergerii datoritei.

Când credea că totul s-a terminat, angajatul SPFL i-a transmis că mai are de achitat suma de doi lei reprezentând cheltuieli de executare silită. 

 

1

2

3

 

4

5

6