pasaj gara vest ploiesti

Două milioane de lei reprezintă penalitatea impusă Primăriei Ploiești pentru pasajul de la Gara de Vest pentru că grinzile folosite nu corespund celor din proiectul tehnic! Podul va fi gata abia în 2018.

 

ADR Muntenia a transmis o adresă prin care solicită Primăriei Ploiești să returneze două milioane de lei din fondurile alocate de la UE.

 

Observatorulph.ro a dezvăluit recent că Primăria Ploiești este executată silit pentru gafele europene.

 

Corecția vine în contextul în care grinzile nu sunt conforme cu cele din proiectul prin care primăria a atras fondurile europene necesare investiției.

Primarul Adrian Dobre a declarat că lucrările sunt blocate până la realizarea unor expertize pentru întregul pasaj de la Gara de Vest, la solicitarea Inspectoratului în Construcții Prahova.

Edilul a avansat ca termen al finalizării șantierului anul 2018 și nu vara lui 2017, așa cum aprecia fosta administrație PSD-ALDE a orașului. 

 

FOTO Document: Lista corecțiilor impuse Primăriei Ploiești pentru investițiile cu fonduri europene

img 822122332 0001 page 002

 

 

img 822122332 0001 page 003

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...