2

Un părinte din Ploiești a povestit pentru observatorulph.ro haosul în care s-a transformat un eveniment organizat la Romexpo pentru puștii care îi urmăresc pe vloggeri autohtoni de pe platforma YouTube.

 

"Ieri am fost cu copilul meu la Romexpo, pentru a-i întâlni pe cei mai urmăriți vloggeri români. Am ajuns acolo în jurul orei 13:30 și m-am speriat când am văzut câtă lume se înghesuia într-o sală. Practic, se vânduseră mai multe bilete, 20 de lei de persoană, decât locuri disponibile" ne-a povestit Anton Coman.

Părintele susține că în sală era o căldură insuportabilă și o aglomerație de nedescris. "Eu am venit din Ploiești, dar erau părinți care și-au adus copiii de la Râmnicul Vâlcea și chiar de la Cluj. La un moment dat, organizatorii au anunțat că cei de la ISU nu permit desfășurarea evenimentului, spre dezamăgirea puștilor care nu înțelegeau la ce pericol eram expuși. În cele din urmă, acțiunea a fost anulată, formându-se apoi o coadă uriașă pentru recuperarea banilor pentru bilete" ne-a transmis ploieșteanul.

 

Potrivit reprezentanților ISU București, citați de hotnews.ro, pe fondul cazurilor medicale aparute si a tensiunii existente, s-a luat decizia de anulare a evenimentului si de evacuare progresiva a persoanelor catre exteriorul cladirii. "Am intervenit la solicitarea pompierilor ca sa evacuam o sala in care se desfasura un eveniment, capacitatea salii fiind depasita de numarul de persoane prezente. ISU a solicitat organizatorilor sa intrerupa activitatea si a fost nevoie de interventia noastra pentru a asigura o evacuare ordonata. Au fost si persoane carora li s-a facut rau. In momentul de fata se fac verificari si daca sunt constatate nereguli, se vor da sanctiuni care pot fi in valoare de 10.000 de lei", a declarat, pentru Mediafax, Georgian Enache, de la Jandarmeria Bucuresti.

Vezi mai jos imagini de la evenimentul anulat transmise de cititorul observatorulph.ro:

1

coada3