retea

Veolia Energie Prahova informează ploieștenii că marți, 30 august, va efectua testul de presiune pe rețelele de termoficare.

 

 Comunicatul Veolia Energie Prahova:

Veolia Energie Prahova se preocupă permanent să asigure clienţilor săi cele mai bune servicii, prin furnizarea agentului termic la parametri cât mai ridicaţi, astfel încât experienţa utilizării sistemului centralizat de încălzire să fie una pozitivă.

Înţelepciunea populară spune că «Omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie». Veolia Energie Prahova crede cu tărie în aceast principiu şi, o dată cu apropierea sezonului de încălzire 2016-2017, a intensificat lucrările de identificare şi reparare a punctelor sensibile de pe reţelele pe care le exploatează. Pentru dumneavoastră, marele beneficiu al acestui demers va fi un grad de continuitate ridicat al furnizării apei calde şi încălzirii în sezonul rece, prin diminuarea considerabilă a riscului apariţiei unor eventualele întreruperi în alimentarea cu energie termică.

Din respect pentru confortul dumneavoastră, vom căuta să efectuăm în timp record un test de presiune pe reţeaua de termoficare din Ploieşti, marţi, 30 august, în intervalul 10.00-17.00. În mod izolat, anumite zone ale unor cartiere ar putea resimţi întreruperi în furnizarea agentului termic în intervalul menţionat. Acest test de presiune presupune simularea condiţiilor de iarnă şi încărcarea reţelei cu agent termic la presiuni ridicate, similare celor din sezonul rece.

În funcţie de rezultatele testelor de presiune, echipele Veolia Energie Prahova vor fi pregătite să acţioneze imediat şi să realizeze eventualele reparaţii necesare, astfel încât durata intervenţiei să fie cât mai scurtă, iar dumneavoastră să nu îi resimţiţi efectele.

Obiectivul nostru principal este ca în următorul sezon rece să ne bucurăm împreună de rezultatele lucrărilor pe care le desfăşurăm, iar dumneavoastră să beneficiaţi de cele mai bune condiţii de încălzire.

Cu respect, Echipa Veolia Energie Prahova