rechizite inceput an scolar

În mai puțin de trei săptămâni clopoțelul va suna începerea anului școlar 2016-2017. Cu toate că unii copii sunt entuziasmați de gândul că își vor revedea colegii în scurt timp, iar alții sunt pe gânduri gândidu-se la faptul că vara s-a încheiat, un lucru e cert: părinții trebuie să fie pregătiți din punct de vedere financiar pentru începerea școlii. 

 

De la rechizite până la haine, percepția micuților la ce își doresc pentru un nou an este contaminată de reclamele care rulează la radio și TV, dar și emisiunile TV pe care le urmăresc, desene animate cu super eroi și așa mai departe.  Observatorul Prahovean va supune atenției un serial în care vom prezenta prețurile rechizitelor școlare la cele mai importante magazine online, dar și cele din supermarketurile din Ploiești.

Fiind cel mai cunoscut site de cumpărături, am studiat pentru dumneavoastră oferta emag, care anunță încă din 26 august reduceri de 65% .

Ghiozdanele echipate economic pentru băieți și fete pot fi cumpărate începând cu suma de 32.29 lei, fiind urmate ca preț de produse similare la 52,69 lei, 63,99 lei, dar și 68,84 lei.

Pachetul ghiozdan economic conține: Acuarele 16 culori cu pensula, bloc desen A5, 15 file 80 gr Evoffice, caiet A5 dictando si matematica, caiet biologie 17x24 cm 16 file, caiet geografie 17x24 cm 16 file, caiet muzica 17x24 cm 16 file, carioci pe baza de apa 12 culori Evoffice, etc.

Pe de altă parte, dacă preferi să cumperi individual fiecare produs școlar o să ai parte de suprize. Pentru un simplu ghiozdan inscripționate cu personaje celebre și la moda din desene animate cum ar fi Frozen sau Spiderman, va trebui să scoți din buzunar între 50 de lei și și 599 lei. Lista completă o poți consulta cu ghiozdane poate fi consultata AICI.

Penarele echipate complet pot fi achiziționate de la prețuri începând 20 de lei și în funcție de preferințele copiilor și ale părinților pot conține imprimări cu personaje celebre de desene animate și pot fi echipate complet pentru prețul maxim de 145 de lei. Lista completă de penare poate fi consultată AICI.

Creioanele de toate tipurile ( carioci, pastel, cu radieră, cu sclipici, metalizate, non-toxice etc) pot fi achiționate cu prețuri variate între 1,43 lei și 1 219 lei. Întreaga de creioane poate fi consultată AICI.

Instrumentele de scris și desen au prețuri variate între 1,09 lei o cutie de cretă și 1 200 lei pentru un aerograf.  Întreaga lista de produse și prețuri pentru instrumentele de scris și desen poate fi consultată AICI.

În ceea ce privește oferta site-ului de caiete, prețurile variază în funcție de tipul acestora, brand și modele imprimante pe copertă. Un caiet Herlitz dictando poate fi achiziționat la prețul de 2,95 lei, pe când cel mai scump caiet dictando din oferta emag poate fi cumpărat cu 10,83 lei. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe detalii despre prețurile și tipurile rechizitelor școlare pot fi consultate AICI