Afis SF 2016

Sinaia, orașul care te inspiră în fiecare zi! În perioada 2-4 septembrie vă așteptăm la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever. Observatorulph.ro este partener media al festivalului.

 

Pe afișul festivalului figurează artiști și trupe cunoscute, precum: Holograf, ADDA, Dorian Popa, Țăndărică, Vlad Miriță și Faydee.

Comunicatul Primăriei Sinaia:

De mai bine de 20 de ani, sărbătorim în cadrul acestui eveniment natura, bogăția culturală și istorică a orașului. În cele trei zile ale fiecărei ediții a festivalului, am abordat diverse teme, printre care: istoria regală a orașului, muntele, dragostea, schiul și Casinoul.

Tema ediției din acest an, INSPIRAȚIE este dedicată acestui izvor nesecat pe care Sinaia l-a oferit și îl oferă în continuare cu generozitate compozitorilor, scriitorilor, arhitecților, pictorilor și zi de zi, localnicilor și turiștilor.

Cele opt elemente: INSPIRATĂ DE NATURĂ, DESENATĂ DE REGI, CREATĂ DE OAMENI, DORITĂ DE TURIȘTI, CONDUSĂ DE VIITOR, PREȚUITĂ DE ROMÂNIA, IUBITĂ DE LOCALNICI și MAGICĂ PRIN DEFINIȚIE fac ca Sinaia să fie surprinzătoare în fiecare zi din cele 365 de zile ale anului.

În ambele seri ale festivalului veți avea parte de spectacole incendiare alături de artiștii și trupele invitate.

Zilele acestea vom face cunoscut programul evenimentului.

Mai multe informatii găsiți și pe www.sinaiaforever.ro și pe https://www.facebook.com/primariasinaia