sgu

Dacă angajații SGU Ploiești v-au blocat roata mașinii fără să existe un proces verbal al poliției rutiere, taxa percepută este ilegală!Observatorulph.ro a publicat ieri cum un avocat a câștigat procesul cu SGU, instanța obligând firma Consiliului Local Ploiești să îi restituie taxa de deblocare a mașinii în valoare de 110 lei.

Detalii aici: Mașini blocate ilegal la Ploiești! SGU obligată să restituie taxa

Astăzi vă prezentăm ce trebuie să faceți pentru a vă recupera taxa de la SGU, informațiile fiind furnizate de Cabinet Avocat Alin Marcu:

In primul rand, va trebui contestata in termen legal, masura dispusa de reprezentantii SGU Ploiesti (Nota de constatare).

Termenul in care poate fi facuta si depusa contestatia este de 15 zile de la intocmirea Notei de constatare si se depune la sediul S.C SGU Ploiesti SRL din Mun. Ploiesti, Str. Valeni, nr. 32, Judet Prahova.

In cazul unui raspuns nefavorabil din partea reprezentantilor SGU Ploiesti, acesta se poate contesta mai departe in fata Tribunalului Prahova – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, potrivit Legii nr. 554/ 2004.

 

 

Auto-moto
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Un șofer a ars în propria mașină - VIDEO

  Un şofer şi-a pierdut viaţa azi-noapte, după ce s-a izbit cu maşina de o pasarelă pe Şoseaua Pipera din Capitală, iar autoturismul a luat foc. Impactul a fost astât de puternic încât şoferul a rămas...