afis cros

Centrul de tineret al Asociației "Un strop de fericire", in parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Prahova, organizează a treia editie a crosului Run for Future. Acesta se va desfasura in parcul de la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti, în data de 24 septembrie 2016,ora 10.

Competitia este adresata tuturor varstelor. Consta in 3 probe de alergare, 500m, 2 km și respectiv 5 km.

Înscrierea se poate face incepând cu data de 24 August prin completarea unui formular online ce poate fi găsit atât pe pagina de Facebook, cat și pe site-ul Asociației "Un strop de fericire".
Premii se vor acorda pentru castigatorii celor 3 probe ale competitiei, dar si celorlalti participanti, atat pe perioada inscrierilor prin intermediul concursurilor online desfasurate pe pagina de facebook a evenimentului, cat si in ziua de 24 septembrie prin intermediul unei tombole.

Intrecerea de anul acesta are ca motto "Să alergăm pentru educație". Obiectivul ei este de a sustine, prin intermediul taxei de participare de 20 lei, dezvoltarea centrului de tineret Youth Hub AUSF, implicit cresterea calitatii proiectelor desfasurate permanent de acest centru in beneficiul copiilor defavorizati din orasul Ploiesti.
Proiectul isi propune, deasemenea, sa promoveze un stil de viața sănătos in randul comunitatii ploiestene, sa contribuie la educatia tinerilor prin implicarea acestora in organizarea unui astfel de eveniment.

Asociația „Un Strop de Fericire“ este o organizație nonprofit înființată în anul 2012.
Aceasta desfașoară proiecte în 3 mari direcții: sprijină persoane defavorizate, copiii din casele de copii în mod special; încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor; organizează evenimente sportive, promovând astfel un stil de viață sănătos.
Din anul 2015 asociatia a pus bazele unui centru de tineret, Youth Hub AUSF, care functioneaza ca o retea de resurse cu si pentru tinerii din comunitate, cu obiective de orientare si consiliere in educatie si cariera, oportunitati de dezvoltare personala, prin voluntariat si metoda „learning by doing”, workshopuri, participare in proiecte internationale Erasmus.

Detalii despre aceste proiecte puteți găsi pe www.unstropdefericire.ro

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...