afi palace ploiesti

AFI Palace Ploiești își extinde oferta de branduri din centrul comercial și anunță deschiderea magazinului de încălțăminte Deichmann. Cu o suprafață de peste 500mp, acesta va fi inaugurat spre finalul toamnei, la parterul mallului.

 “Suntem în permanență preocupați să oferim clienților noștri un mix de branduri variat, care să răspundă cerințelor și nevoilor lor. Deichmann va completa oferta de shopping din AFI Palace Ploiești, fiind un brand apreciat și căutat pe piața locală.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Prezent în 24 de țări, Deichmann comercializează produse dedicate femeilor, bărbaților și copiilor, de la încălțăminte și genți, la produse pentru îngrijirea și întreținerea lor și diferite accesorii.

Gama de produse din magazin este vastă și cuprinde modele de încălțăminte pentru stilurile elegant, casual și sport. În plus, în fiecare sezon brandul aduce noi colecții create după cele mai recente trenduri din modă.

Odată cu deschiderea Deichmann, AFI Palace Ploiești va oferi clienților o ofertă diversificată în materie de încălțăminte, în portofoliul centrului comercial fiind prezente branduri precum Musette, CCC, Nike.

Deichmann este cel de-al doilea brand pe care AFI Palace Ploiești îl va aduce din această toamnă în completarea mixului de magazine, după ce a anunțat deja deschiderea primei cafenele Starbucks din județ.