festivalul castanilor in memoriam gabi dobre ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Casa de Cultura „I.L.Caragiale, anunță că au început înscrierile pentru Concursul National de Muzica Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediția a XVII-a, concurs care se va desfășura în perioada 7-8 octombrie 2016.

 

Interpreții sau formațiile care doresc să participe la concurs își pot depune dosarele de înscriere până pe 16 septembrie 2016, urmând ca preselecțiile să aibă loc pe 19 septembrie. Dosarele de preselecție vor fi trimise pe adresa Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești (str. Democratiei, nr. 60-62, etaj 3) într-un plic A4 cu specificația „DOSAR PRESELECȚIE FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediția 2016”și vor conține:

Fisa de înscriere cu toate datele complete, conform modelului anexat, semnată de concurent;

Curriculum vitae;

Copie după cartea de identitate;

Copie carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau adeverință eliberată de instituția de învățămant;

O declarație pe proprie răspundere din care să reiasă că este autorul melodiilor înscrise în concurs sau o declarație din care să reiasă că are acordul scris al textierilor sau compozitorilor cu care a colaborat la creația melodiei pentru utilizarea piesei/pieselor în concurs, exceptând cazul în care textele au fost preluate de la poeți consacrati ale căror drepturi de autor au ieșit de sub protecția organismelor de gestiune colectivă și actualmente aparțin patrimoniului național de creație;

Minimum două înregistrări audio ale creațiilor propuse în format MP3 (44,100Hz, 16 Bit, Stereo 320Kbp/s), reprezentative pentru concurent, fiind denumite folosind cifre și majuscule, după modelul următor: 1. Nume prenume interpret – Titlul melodiei;2. Nume prenume interpret – Titlul melodiei. Înregistrările trimise trebuie să conțină vocile concurenților implicați direct în concurs, fără alte instrumente în afară de cele folosite în cadrul competiției, fără voci ale unor terțe persoane. Vocile concurenților nu vor fi procesate, mixate sau masterizate din dorința de a suna mai bine, scopul competiției fiind unul de descoperire al talentelor reale.

Două fotografii artistice clare ale concurentulului. Piesele pot fi trimise și on-line, odată cu dosarul de participare, pe adresa de e-mail a festivalului:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., specificând în subiectul e-mail-ului “DOSAR ÎNSCRIERE FESTIVALUL CASTANILOR 2016”.  Pentru mai multe informații puteți suna la 0244/­578148 / 0730097668 (secretariat) sau 0726189933 (informații despre festival).

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....