comuna plopu fara curent

Locuitorii din localitatea Plopu sunt supărați din  cauza faptului că, după fiecare furtună, instalația electrică ce asigură alimentarea cu electricitate a localității se avariază, iar oamenii rămân zile întregi fără curent.

 

Un cititor, locuitor al comunei, ne-a sesizat faptul că instalația electrică este foarte veche, stâlpii de lemn pe care se sprijină firele electrice  stau să cadă și de fiecare dată când apar intensificări ale vântului, ceva se strică iar curentul electric este întrerupt. Oamenii spun că de fiecare dată când apare o problemă, angajații Electrica vin în zonă și doar peticesc ceea ce s-a stricat, fără a face vreo lucrare care să asigure buna funcționare permanentă a instalației electrice.

Contactat telefonic, primarul localității Plopu, Adrian Bălănescu, susține că problema din cauza căreia oamenii au rămas fără curent încă de noaptea trecută, pleacă de la un transformator de la Valea Călugărească care s-a defectat în urma furtunii de aseară și că în acest moment o echipă lucrează la remedierea situației. De asemenea, primarul mai susține faptul că instalația electrică din localitate a fost schimbată în urmă cu doi ani, lucru dezmințit însă de locuitori.