spital pediatrie ploiesti

De acum înainte se vor putea efectua analize de specialitate la Spitalul de Pediatrie- Petrolul din Ploiești. 

 

Primăria Ploiești a anunțat ieri, 11 august că Spitalul de Pediatrie Ploiești a obținut acreditarea RENAR pentru Laboratorul de analize medicale. Această certificare a fost obținută în urma unui proces amplu de modernizare și conformare la standardele actuale, dar și de monitorizare din partea autorităților competente. Spitalul de Pediatrie Ploiești a intrat în relație contractuală cu  Casa de Asigurări de Sănătate Prahova și pentru această activitate, fapt care permite efectuarea de analize medicale gratuit, la cerere, pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, în limita fondurilor alocate. Lista cu analizele medicale ce pot fi efectuate se poate studia pe site-ul www.spitalpediatrie.ro , precum și la sediul spitalului, în Ploiesti, str. Mihai Eminescu nr. 4-6.

Spitalul de Pediatrie pune la dispoziție o serie de 41 de analize medicale ce pot fi efectuate în cadrul instituției, printre care se numără examinări pentru: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie.

Până la această dată doar pacienții internați în spital puteau beneficia de analize medicale gratuite, în timp ce, pentru copiii din afara spitalului, toate investigațiile erau contra cost. De acum înainte, doritorii pot efectua analize medicale, în baza biletului de trimitere, în limita locurilor disponibile.

 

analize-pediatrie1analize-pediatrie2analize-pediatrie3