jandarmi weekend prelungit

În perioada 13 – 15.08.2016, peste 280 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, vor desfășura activități de menținere și asigurare a ordinii și linistii publice la manifestările religioase, culturale și sportive, organizate cu ocazia sărbătoririi zilei de „Sf. Maria”.

 

Cea mai mare organizare de forțe va avea loc în localitățile: Blejoi, Sinaia, Vălenii de Munte, Poiana Câmpina, Scorțeni, Brebu, Apostolache și Florești.

Având in vedere weekend-ul prelungit și numărul mare de turiști prognozat pe Valea Prahovei și Valea Teleajenului, peste 60 de jandarmi montani vor acționa în stațiunile montane , pe traseele turistice și zonele de picnic.

Concomitent cu asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, peste 300 de jandarmi prahoveni vor executa misiunile permanente de pază și protecție la obiectivele din responsabilitate, în vederea prevenirii faptelor antisociale, fiind în măsură să intervină în timp operativ, pentru rezolvarea situațiilor deosebite cu echipe de intervenție.