parc 9mai

La începutul lunii august observatorulph.ro publica un articol în care prezenta reclamația unei cititoare aflată în pragul disperării din cauza persoanelor care se strâng în fiecare seară în parcul 9 Mai. 

 

Citește mai multe detalii aici:  Să nu trezim Poliția: Terasa în aer liber cu băutură, semințe și manele

Ploieșteanca susține că în fiecare seara în foișoarele din parcul 9 Mai este o petrecere în toată regula stropită cu alcool, unde se asculta muzică și se mănâncă semințe până aproape de orele dimineții, fără ca nimeni să-i deranjeze.

Cu toate că în sprijinul celor afirmatem, cititoarea ziarului nostru ne-a trimis mai multe imagini reprezentative, Poliția Locală nu a constat nicio neregulă. Vă prezentăm mai jos răspunsul instituției: 

 

”Urmare adresei dumneavoastră transmisă prin e-mail Poliției Locale Ploiești, înregistrată cu nr 137/02,08,2016, prin care solicitați punctul de vedere al instituției noastre cu privire la situația descrisă în articolul ”Să nu trezim Poliția: Terasă în aer liber cu băutură, semințe și manele”, vă comunicăm următoarele: 

Polițiștii locali au efectuat verificări periodice în locația menționată, pe timpul desfășurării acestora nefiind constate faptele prezentate în cuprinsul articolului. Cu toate acestea, persoanele care se aflau în zona respectivă în momentul controalelor efectuate, au fost atenționate cu privire la obligativitatea respectării legii ordinii și liniștii publice, în vederea asigurării unui climat normal de conviețuire socială. 

Totodată precizăm că zona este monitorizată de către polițiștii locali, cu precădere la schimburile II și III. 

 

În continuare vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate și obiectivitate soluționarea aspectelor din aria de competență a instituției noastre și vă menționăm faptul că putem fi contactați la numărul de telefon pus permanent la dispoziția cetățenilor 0244/954 - pentru soluționarea problemelor din sectorul nostru de activitate.”