ecologizare

Mediul înconjurător, în atenţia jandarmilor montani.

 

Comunicat de presă:

În data de 10 august a.c., la solicitarea S.C. Transport Urban Sinaia de a participa alături de comunitatea locală pentru a curăţa de gunoaie fondul forestier de la Cota 1400 până la Cota 1000 din Sinaia, cadrele de la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia au ecologizat zonele mai greu accesibile şi a celor împădurite, colectând peste 50 de saci de gunoi nebiodegradabil.
Jandarmii montani, doresc prin această acţiune să-i conştientizeze pe cei care aruncă gunoiul în zone care nu sunt special amenajate, că pentru a avea un mediu sănătos depinde în primul rând de noi.
Mediul este prezent în toate momentele vieţii noastre, este tot ceea ce ne înconjoară, natural şi artificial, şi depinde de noi de a ni-l face mai favorabil vieţii noastre. Iată deci, necesitatea de a menţine şi a îngriji toţi factorii de mediu, efort din ce în ce mai mare într-o lume unde ce este numit civilizaţie tinde să-i deterioreze.
Este timpul să conştientizăm că fiecare cetăţean al planetei are o contribuţie vitală în menţinerea unui mediu curat.
Gândeşte la faptul că atunci când arunci în natură gunoi menajer, sanitar sau de orice natură, poluezi aerul pe care îl respiri, tu şi copilul tău!
Gândeşte pentru tine şi viitorul tău!
Să fim împreună o forţă pentru viitorul nostru!
Jandarmeria Română, o forţă pentru siguranţa ta!