suspect1

În ziua în care ar fi comis crima care a îngrozit Ploieștiul, principalul suspect, Vasile Pascale (43 de ani, din Vălenii de Munte) a plecat pe litoralul românesc, cazându-se la Mamaia!

 

UPDATE Suspectul crimei care a îngrozit Ploieștiul, arestat preventiv

Cum arată suspectul crimei care a îngrozit Ploieștiul. A fost prins

Azi-noapte, principalul suspect al comiterii  a fost reținut și urmează să fie prezentat astăzi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

 

El a fost adus de anchetatori direct de pe plaja stațiunii Mamaia, pentru a fi audiat la Ploiești.

Suspectul plecase pe litoral cu o femeie, la scurt timp după comiterea faptei.

De altfel, pe 4 august, chiar în ziua în care a fost descoperit cadavrul victimei, Tatiada T (43 de ani, din Ploiești), suspectul a postat pe Facebook, la ora 17:38, o fotografie de la mare!

 

Trupul neînsuflețit al Tatianei a fost găsit pe 4 august, dimineața, în tufișurile de pe strada Poligonului, de la marginea Ploieștiului.

Legiștii au stabilit că moartea a fost violentă, victima prezentând mai multe plăgi înjunghiate, mai ales la nivelul gâtului.

Femeia, de meserie contabilă, era căsătorită și avea un băiat de 19 ani.

 

Anchetatorii susțin că principalul suspect ar fi comis crima după ce femeia i-ar fi refuzat avansurile, folosind o sticlă spartă.

Detalii aici: Cum și unde ar fi ucis-o pe Tatiana principalul suspect

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook.

Suspectul nu și-a recunoscut fapta, dar procurorii susțin că au suficiente probe pentru a obține arestarea preventivă a acestuia.