barbat aeroport

Un olandez a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-a așteptat posibila iubită 10 zile în aeroport. Acesta a zburat în China după ce a cunoscut-o pe internet.

 

Alexander Pieter Cirk, în vârstă de 41 de ani, a zburat din Olanda pentru a întâlni o femeie în vârstă de 26 de ani pe care a cunoscut-o în mediul online. Singurul lucru care îl ducea către ea era numele Zhang.

După ce a văzut că nimeni nu îl aștepta la aeroport, bărbatul a refuzat să părăsească clădirea și a rămas acolo timp de zece zile, loc în care a și dormit.

Așteptarea prelungită, lipsa somnului și mâncarea neadecvată au avut un efect negativ asupra bărbatului care suferă de o formă severă de diabet.

 

Aflându-se într-o stare gravă, serviciile de urgență au fost chemate imediat la aeroport, iar bărbatul a fost transportat la un spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale.

Contactată de o televiziune locală, tânăra Zhang a transmis că a fost internată în spital în urma unei intervenții chirurgicale în timp Alexander o aștepta în aeroport.

Tânăra a declarat că nu se aștepta ca olandezul să călătorească atât doar pentru a o cunoaște.

 

”Relația noastră a avansat, dar mai târziu el părea reticent față de mine. Într-o zi mi-a trimis poze cu biletele de avion și am crezut că e o glumă. Nu m-a mai contactat după.”, a transmis chinezoaica.

Zhang a mai spus că au discutat telefonic după cele întâmplate, dar nu a mers să-l viziteze la spital. În schimb, s-a asigurat că medicii vor avea grijă de el.

sursa: evz.ro