lucrari bucuresti ploiesti dn1 noaptea

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România a anunțat continuarea lucrărilor pe DN1, București - Ploiești, pentru montarea separatoarelor de sens. Lucrările se vor derula numai pe timpul nopții.

 

Astfel, a anunțat CNADNR, „începând cu data de 05.08.2016, ora 22.00, execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton va continua pe DN 1, în zona pasajului rutier Metro, de la poziţia kilometrică 9+850. Următoarea etapă de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfășura pe pasajul de la km 12+384 * Zona Otopeni. Reiterăm faptul că pe pasaje se montează parapete rigide din beton, iar în calea curentă parapete metalice, lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație și vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens. Menționăm ca în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație”, a precizat CNADNR.

Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR SA pentru creșterea ritmului de montare a separatoarele de sens.

„CNADNR împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic. Facem apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă”, mai precizează CNADNR.