sgu

SGU informează ploieștenii că societatea are exclusivitate pentru intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public.

 

Comunicatul SGU Ploiești

SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor că toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public și privat al municipiului se realizează numai după obținerea avizului corespunzător din partea societății noastre. Totodată, toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public se realizează numai de către societatea noastră.

 

Pe cale de consecință, facem apel la toți președinții și administratorii asociațiilor de proprietari, din municipiu, să depună o cerere scrisă la societatea noastră, în cazul în care locatarii solicită toaletarea sau doborârea arborilor de pe spațiile verzi aferente asociațiilor respective. Solicitările se pot depune la registratura societății noastre, din str. Văleni nr.32, pot fi trimise pe email, la adresa:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe nr. de fax: 0244/510.353.

De asemenea, toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul privat al municipiului se realizează numai după obținerea avizului din partea societății noastre, în baza unei cereri, depusă în modul descris mai sus, la societatea noastră.