bmw pana

Săptămâna trecută, angajații SGU au dat dovadă de exces zel, blocând o mașină care a rămas în pană.

 

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 18,00, pe strada Cuza Vodă, lângă parcarea suspendată. Șoferul unui autoturism marca BMW a rămas în pană și a lăsat mașina pe avarii, încercând să găsească o soluție pentru a o porni. Întâmplarea a făcut ca prin zonă să treacă un echipaj al SGU, iar angajații societății nu au stat mult pe gânduri și i-au blocat roată.

Șoferul nemulțumit a încercat să găsească explicații pentru gestul angajaților. Astfel a sunat la Primăria Ploiești, de unde a fost redirecționat către dispecerul Societății de Gospodărire Urbană. În urma discuției telefonice, angajații de la deblocări și-au făcut apariția, însă au transmis șoferului că trebuie să plăteasca peste 100 de lei pentru deblocarea roții sau să aducă o fișă de constatare a unui mecanic autorizat din care să reiasă că mașină nu poate porni și nu poate fi mișcată din locul respectiv.

După alte negocieri, potrivit șoferului, după ce acesta le-a oferit 50 de lei, fără să primească vreo factură la schimb, angajații societății au deblocat mașina.

 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere SGU Ploiești.