metoda accidentul

Un cititor ne-a relatat un dialog incredibil pe care l-a avut cu un angajat al Casei de Asigurări de Sănătate Prahova. 

 

Mama acestuia, Petra Dumitrescu (84 de ani), a făcut o cerere la CAS Prahova pentru un aparat auditiv, în urma unui consult medical.

"În cursul lunii iunie, mama a mers la medicul ei de familie deoarece nu mai aude bine cu urechea dreaptă. Acesta i-a dat trimitere la un medic specialist la Spitalul Municipal din Ploiești. După mai multe investigații, s-a ajuns la concluzia că are nevoie de un aparat auditiv. I s-au întocmit actele necesare și a mers la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, depunând dosarul pe data de 28 iunie", susține Mihai Dumitrescu, fiul pacientei.

"După depunerea dosarului, o angajată i-a spus să stea acasă pentru a primi aparatul auditiv. Zis și făcut, numai că aparatul nu mai ajungea la domiciliu. Când am sunat la CAS să le explicăm că nu putem sta non-stop acasă pentru curier, răspunsul a fost uluitor: să zică mersi dacă-l primește într-un an! Având în vedere vârsta mamei mele, este posibil ca acesta să-i vină prea târziu. Menționez că mama mea are o vechime în muncă de aproape 40 de ani în sistemul sanitar!"

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților CAS Prahova în această speță.