adapost caini

Asociația Kola Kariola a postat pe pagina de facebook imagini surprinse în adăpostul de câini de la Câmpina.

 

Potrivit descrierii de pe site-ul propriu, Kola Kariola este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.

A fost înfiintata in aprilie 2014, iar asociatia si-a inceput activitatea prin construirea adapostului de la Fundulea, unde, de la infiintare si pana in luna iunie 2015, au fost adapostiti aproximativ 400 de caini aflati in grija asociatiei: caini salvati din adaposturile publice, caini salvati de pe strada, caini abandonati pe camp, caini accidentati sau maltratati pe langa care unii oameni nu au putut trece nepasatori.

 

”Sunt oripilat. Acum am ajuns acasa de la Campina.Mananc ceva, daca pot si ma apuc de treaba. Incerc sa organizez adpotii, fostere, transporturi...etc!!!NICIUN CATEL NU MAI TREBUIE SA RAMANA IN ACEL ADAPOST!!!
Jur pe viata mea ca indiferent de riscuri,eu pe astia nu-i las!!!!!Jur!!!!” a fost mesajul asociației postat pe pagina de facebook. Vezi mai jos imagini:

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...