upg admisi

Astăzi s-au afișat pe site-ul UPG candidații admiși la programele de învățământ tip licență și master de la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești.

 

Cele mai căutate facultăți din acest an au fost: Calculatoare și Tehnologia Informației 2,37 candidați pe loc, Automatică și Informatică Aplicată – 2,27 candidați pe loc, Științe Administrative 1,38 candidați pe loc, Pedagogie – 1,89 candidați pe loc, Administrarea afacerilor 2,35 candidați pe loc, Finanțe Bănci 1,65 candidați pe loc, Inginerie Petrol și Gaze – 2 candidați pe loc, Transportul, Depozitarea și distribuția Hidrocarburilor – 1,80 candidați pe loc.

În prezent, din prima serie de liste afișate, la nicio facultate din cadrul UPG nu au existat absolvenți admiși pe locurile fără taxă care să aibă media sub 7. În continuare mai sunt câteva sute de tineri care sunt trecuți pe listele de așteptare. Situația va fi definitivată zilele acestea după cei admiși la buget vor depune diploma de bacalaureat în original, iar cei de la locurile cu taxă vor achita prima tranșă de bani.

Rezultatele pot fi consultate AICI

 

Citește și: Probleme la înscrierile UPG. Candidații își vor diploma înapoi