malu rosu parcare2

Ploieștenii se confruntă cu o mare problemă ce ia amploare de la an la an. Lipsa locurilor de parcare.

 

În acest caz, locuitorii orașului se împart în două categorii în funcție de nemulțumirile pe care le au: unii sunt șoferii cărora le este foarte greu să găsească un loc de parcare amenajat atunci când sunt nevoiți să meargă prin oraș, iar în cea de-a doua categorie intră pietonii, extrem de deranjați de mașinile care ocupă trotuarul.

În urma articolului Scandal pe strada Lacul Bâlea. Mașinile stau pe trotuar iar oamenii circulă pe carosabil, mai mulți cititori ne-au trimis fotografii cu diferite zone ale orașului unde mașinile tronează pe trotuar iar carosabilul a devenit spațiu pietonal. 

În timp ce angajații SGU se preocupă mai mult ca șoferii să nu își lase mașinile în centrul orașului și de multe ori exagerează ( vezi Exces de zel al angajaților SGU. Au blocat o mașină stricată ), în cartierele Ploieștiului nimeni nu e prezent să facă puțină ordine printre mașinile care ocupă abuziv spațiul dedicat exclusiv pietonilor.

 

Nu se poate spune că aici este numai vina șoferilor care de cele mai multe ori sunt forțați de împrejurări să își lase mașinile te miri pe unde din cauză că nu există suficiente parcări. În loc să găsească o soluție sănătoasă, așa cum a fost construirea parcării suspendate de pe strada Cuza Vodă, Serviciul de Gospodărie Urbană Ploiești a preferat să transforme trotuarele în parcări improvizate. 

Bd-ul Republicii>

bd-ul-republicii-parcare

 

strada Lacul Balea

lacul-balea-parcare

strada Lacul Balea

 

lacul-balea-parcare2

cartier Malul Rosu>

malu-rosu-parcare

cartier Malul Rosu>

malu-rosu-parcare2

strada Marasesti

marasesti-parcare

strada Stadionului

stadionului-parcare

strada Stadionului

stadionului-parcare2

 

Auto-moto
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

O posibilă nouă obligaţie pentru viitorii şoferi

Cei care vor să obţină permisul de conducere ar putea fi obligaţi să promoveze şi un curs de prim ajutor în trafic. Este iniţiativa unui grup de 31 de parlamentari care au semnat un proiect de lege...