victime accident ploiesti

Accidentul a avut loc duminică seară, în intersecția de la Nord, după ce o ambulanță, care avea semnalele acustice și luminoase în folosință, a fost lovită de un autoturism.

 

Ambulanța transporta la Unitatea de Primiri Urgență un bărbat în vârstă de 78 de ani, în stare gravă, preluat de la domiciliu. Bărbatul fusese diagnosticat de personalul medical de la ambulanță cu ischemie acută și necesita îngrijiri medicale în regim de urgență, fiind vorba de un blocaj al aportului sangvin la nivelul membrelor superioare. În urma accidentului bărbatul care urma să fie transportat la spital s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a rămas internat la Județean. Tot la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și asistenta medicală (44 de ani) de la Salvare, care a fost diagnosticată cu traumatism la coloana cervicală, precum și șoferul ambulanței, în vârstă de 54 de ani, care prezenta un traumatism la brațul stâng. Cei doi nu au rămas însă internați la unitatea medicală.

Tot la spital au fost aduși și cei doi ocupanți ai autoturismului care a provocat accidentul. Șoferul prezenta agitație psiho-motorie și i s-au recoltat probe de sânge pentru a se afla dacă era sub influența băuturilor alcoolice în timp ce se afla la volan. Pasagera din autoturism, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost diagnosticată cu mai multe traumatisme, însă nu a rămas internată la Județean.