groapa parc

Nici bine nu s-a deschis că în Parcul Municipal Vest au început lucrările de reparație. Peste noapte a apărut în zona fânânii arteziene o groapă de aproximativ 2 metri.

 

Cel mai probabil problema a apărut la rețeaua de alimentare cu apă din zonă, iar muncitorii s-au ocupat cum au știut ei mai bine de situație: au săpat o groapă, au împrejmuit lucrarea cu folie și cu cârpe și au abandonat-o.

Groapa prost semnalizată reprezintă un real pericol pentru persoanele care frecventează zonă, fântână arteziană fiind în special o atracție pentru copii.

De-a lungul timpului în Ploiești mai multe persoane au fost victime ale gropilor săpate de Primărie, alegându-se cu picioarele rupte sau cu fracturi ale coloanei vertebrale. (cazul liniilor de tramvai)

 

”Aseară în Parcul Municipal Vest, lângă fântâna muzicală a apărut această groapă, semnalizată.

Având în vedere zona lucrării,  des populată de copii, nu ar fii normală o împrejmuire cu panouri?

Un copil de până in 3-4 ani cu ușurință poate aluneca în aceasta groapă, groapă pe care nu o înțeleg la un parc nou, finalizat doar de câteva săptămâni!

 

Sunt scârbit de oamenii care conduc orașul asta si care își bat joc de noi si de bani!” a fost mesajul unui cititor al ziarului nostru care ne-a trimis pe adresa redacției și imaginile de mai jos

Observatorul Prahovean solicită Primăriei Ploiești să ia măsuri.

groapa parc2

 

groapa parc3