traseu 102

Deși tramvaiul de pe traseul 102 încă nu a fost pus în circulație cu toate că recepția lucrărilor a avut loc în urmă cu mai mult timp și se fac probe în mod frecvent, șantierul nu este încă terminat.

 

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o fotografie cu o gaură de canal din zona Lămâița, lângă liniile de tramvai, ce este astupată cu o traversă de lemn, putând oricând ca cineva să se împiedice. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care s-a desfășurat șantierul și se tem pentru siguranța lor.

Mesajul cititorului: „Pe ambele treceri de pietoni amplasate pe zona reabilitată a tramvaiului 102, din intersecția Lămâița, gurile de canal au rămas acoperite cu traverse din lemn . De ce s-a acceptat recepția lucrării daca acele guri de canal par nefinalizate ? Nu constituie pericol public ca cineva sa cada în ele când o să putrezească lemnul ăla ?

Apropo, nu cumva furtunul acela roșu din poză trebuia să asigure alimentarea cu curent a unui semn de circulație (ocolire obligatorie) ce nu a mai fost montat ?”

 

Citește și: Încă un motiv pentru care nu circulă tramvaiul 102 la Ploiești

traseu 102