apa nova

Apa Nova realizează în această perioadă mai multe lucrări de întreținere, branșare și înlocuire a conductelor de apă în diferite zone ale orașului.

 

În perioada iulie - septembrie 2016, Apa Nova Ploiești va derula pe strada VALENI, tronsonul cuprins între str. Văleni nr.42 (Tribunal) și str. Găgeni nr.1, lucrări de reabilitare a rețelei de transport și distribuție a apei potabile și a branșamentelor aferente.

Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi restricționat, motiv pentru care Apa Nova Ploiești recomanda participanților la trafic utilizarea unor rute ocolitoare.

 

Ulterior finalizării lucrărilor, Apa Nova Ploiești va readuce carosabilul la starea inițiala, cu precizarea că lucrările de refacere a carosabilului vor fi executate de constructorul căruia Municipiul Ploiești i-a delegat gestiunea serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere a rețelei stradale.

Și pe strada Bobâlna se desfășoară o lucrare de reabilitare rețea de apă și branșamente.

Lucrările se vor desfășura, simultan, pe mai multe tronsoane, respectiv :

        Tronsonul 1, între străzile Anul 1907 și Ana Ipătescu ;

        Tronsonul 2, între străzile Ana Ipătescu și Traian Vuia ;

        Tronsonul 3, între străzile Traian Vuia si Constructorilor ;

        Tronsonul 4, între străzile Constructorilor si Depoului,

Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi restricționat, motiv pentru care Apa Nova Ploiești
recomandă participanților la trafic utilizarea unor rute ocolitoare și evitarea parcării mașinilor pe strada Bobâlna.

De asemenea, pentru efectuarea lucrărilor expuse mai sus, apa va fi oprită astăzi, 14 iulie pe stăzile Bobâlna, Constructorilor și Lacauți, în intervalul orar 13:00-15:30.

Pentru a fi la curent cu desfășurarea lucrărilor, se poate accesa site-ul http://www.apanova-ploiesti.ro/ , sau se poate apela numărul de telefon 0800 800 923, apel gratuit din rețeaua Telekom Romania sau 0244 407 630, apel taxabil din alte rețele de telefonie fixa si mobila, pentru eventualele reclamații sau solicitări de informații suplimentare

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...