angajari posturi vacante

Mai multe instituții publice din Prahova au scos la concurs posturi vacante de consilier juridic, consilier superior și de inspectori. La Serviciul de Ambulanță Prahova sunt scoase la concurs trei posturi de asistent medical.

De exemplu, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești), Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice, specializare drept;

vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 1 an. Concursul se organizează pe data de 12 august 2016, ora 10.00: proba scrisă, la sediul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, din Ploiești, str. Industriei nr. 111, iar pe 16 august 2016, ora 14.00 este programată proba interviu.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, din cadrul Primăriei Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul științe administrative și o vechime minimă de 5 ani în specializarea studiilor necesare exercitării funcției publice. Concursul se organizează pe data de 16 august 2016 - proba scrisă – la sediul din Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A (clădirea fost OMV-PETROM), iar pe 18 august 2016 va avea loc proba interviu.

Primăria Ariceștii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din domeniile: științe juridice, administrație publică sau științe economice. Data limită de depunere a dosarelor este 1 august, iar examenul se va susține 16 august 2016, ora 13.00 - proba scrisă, iar pe 19 august 2016, la ora 13.00, este programată proba interviu. Tot la Primăria Ariceștii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Biroului Buget-Finanțe și Investiții. Data limită de depunere a dosarelor este 1 august 2016, concursul fiind programat pe 16 august 2016, ora 10.00 - proba scrisă, iar pe 
19 august 2016, ora 10.00 - proba interviu.

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical pentru Stația Ploiești, de asistent medical pentru Substația Mizil și a unui post de asistent medical pentru Substația Urlați. Concursul este programat pe data de 3 august 2016, ora 9.00 - proba scrisă, iar pe 4 august 2016, ora 9.00 va avea loc proba interviu/practică.