magazin baloane2

Un magazin cu un concept inedit de pe strada Republicii din Ploiești stârnește zâmbetele celor care îi trec pragul.

 

Luminița, o tânără antreprenor a preluat ideea magazinelor naționale PartyCenter și sub autoritatea lor a deschis același tip de magazin și în Ploiești. În micuțul magazin de la parterul unui bloc se găsesc baloane gata umflate cu heliu de diverse forme și mărimi, la prețuri destul de accesibile.

“M-am gândit că numai există nicăieri în oraș un magazin de nișă care să comercializeze articole pentru petreceri sau baloane cu heliu. Dacă vrei să ai un asemenea balon, trebuie să cumperi toată aparatura necesară. Aici, noi le umflăm pe loc”, spune Luminita.

 

Deși în cea mai mare parte sunt articole ce se utilizează în mod frecvent la petrecerile pentru copiii, proprietara spune că cei mai interesați sunt adulții ce aleg să le facă prietenilor cadouri inedite. De asemenea, pentru cei care doresc ceva personalizat, angajații magazinului se ocupă de tot ceea ce înseamnă hand-made satisfăcând pe cât posibil dorințele clienților. Afacerea merge binișor iar oamenii par încântați de tot ceea ce găsesc, de la furculiță de spaghete de 2 metri, până la baloane în formă de minioni sau cifre uriașe. 

magazin-baloane

magazin-baloane2

magazin-baloane3

magazin-baloane4