gradinita vara

Perioada vacanței este o perioadă destul de dificilă pentru părinții ce nu au unde să-și lase copiii cât timp sunt la serviciu. Din păcate majoritatea grădinițelor de stat nu funcționează și pe perioada verii, însă, ca alternativă rămân grădinițele private care în schimbul unei sume de bani se pot îngriji de cei mici.

 

În Ploiești funcționează cel puțin cinci astfel de grădinițe, ce au program special pentru vară, programa didactică pentru preșcolari  terminându-se la începutul vacanței.

Una dintre grădinițe este Grădinița Ducky Duck care pentru suma de 400 de lei lunar se poate ocupa de copii de luni până vineri în intervalul orar 7:30- 13:30. De asemenea, aceeași instituție, pentru suma de 850 de lei îi poate primi de la 7:30 până la 17:30. Există săptămâni tematice în care copii fac diverse activități specifice împreună cu cadrele didactice.

O altă grădiniță este Grădinița Ploieștiul în culori ce anul acesta are programul de Școală de vară, unde, copii peste trei ani jumătate se pot distra împreună cu alții de vârsta lor, pentru suma de 60 de lei pe zi.

 

De asemenea, mai puteți opta pentru Grădinița Pișcoțel de pe strada Domnișori, unde copiii își pot descoperii posibilele talente. Tarifele încep de la 350 de lei și variază în funcție de cât doriți să lasați copilul. Detalii AICI

O altă instituție de acest gen este Grădinița Ariel unde copiii au parte de o diversitate de activități de dezvoltare iar părinții pot avea toată încrederea că cei mici sunt pe mâini bune.

Sitehttp://www.gradinitaariel.ro/  Adresa: Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, Nr. 2A