loc de joaca7

Un cititor ne-a transmis pe adresa redacției fotografii cu un loc de joacă situat între blocuri pe strada Andrei Mureșan, aproape de școala postliceală sanitară Toma Ionescu.

 

Spațiul arată jalnic, iar ce-a mai rămas din mobilierul destinat copiilor le pune în pericol sănătatea celor care se aventurează aici.

Observatorulph.ro solicită public Primăriei Ploiești, prin intermediul SGU, să modernizeze locurile de joacă periculoase din oraș.

UPDATE Punct de vedere SGU

 

În urma solicitării dvs., înregistrată cu nr.14440/7.07.2016, cu privire la situația locului de joacă din zona Andrei Mureșanu, vă comunicăm următoarele:

-       în ceea ce privește vegetația în exces din incinta locului de joacă respectiv, aceasta a fost îndepărtată în perioada anterioară și vom acționa, din nou, în acest scop și în cursul săptămânii următoare. Din păcate, precipitațiile abundente favorizează dezvoltarea rapidă a vegetației. De asemenea, angajații societății trebuie să execute lucrări de tuns iarbă în toate zonele din municipiu unde sunt amenajate aceste perimetre. Precizăm faptul că aceste activități se execută după un grafic prestabilit si la finalizarea lucrărilor, în toate aceste perimetre, activitățile reîncep cu primul perimetru din această categorie. Pe cale de consecință, personalul societății nu poate executa lucrările de tuns iarbă numai într-un singur loc;

-       situația componentelor lipsă din incinta locului de joacă, indicat de cititorul dvs., a fost comunicată serviciului de specialitate, urmând ca angajații societății să se deplaseze în teren pentru constatare si remediere, prin reparare, a obiectelor de joacă.

 

 

loc de joaca1

loc de joaca3

 

loc de joaca4

loc de joaca5

loc de joaca6

loc de joaca8