examen bac

Emoții pentru cei mai mulți liceeni care au susținut miercuri proba obligatorie de matematică sau la istorie, la Bacalaureat.

 

Examenele de Bacalaureat 2016 au continuat miercuri cu proba obligatorie, care se susține la una dintre cele două materii, în funcție de profilul absolvit - Matematică sau Istorie.

Absolvenții claselor a XII-a au început să iasă din săli încă de la ora 10.30, după o oră și jumătate, timpul obligatoriu de participare. LMV-iștii nu s-au lăsat intimidați de Constituția din 1948, de la subiectul al III-lea la istorie, și nici de injectivele de la matematică. Emoții au fost, dar constructive. Cei mai mulți sunt siguri pe ei și speră la o notă cât mai bună. Mai dificil li s-a părut celor de la mate-info pe care limita unei integrale de la subiectul al III-lea i-a pus în dificultate. Mulți dintre ei au venit însoțiți de părinți, aceștia din urmă având mai multe emoții decât elevii din săli. Cu toții se bucură de accesibilitatea subiectelor, având în vedere de ce s-a dat în anii trecuți la examen. 

La Matematică au existat patru variante de subiecte, în funcție de profilul liceal absolvit. 

 

 

subiect bac 2016 1

subiect bac 2016 2