leagan lipsa

Un cititor a sesizat lipsa unui leagăn la locul de joacă din zona complexului Nord din Ploiești. Reprezentanții SGU susțin că acesta a fost furat.

 

Mesajul cititorului:

Duminica am fost cu fetita in parcul de la Nord de langa Mc Donalds, sa o dau in leagan. Stupoare. Singurul leagan pentru copii (cel cu protectie),disparuse.

 

Reacția SGU:

În urma solicitării dvs., înregistrată cu nr.14170/4.07.2016, cu privire la lipsa leagănului cu protecție (Parc McDonald's Nord) vă comunicăm următoarele, în conformitate cu informațiile furnizate de către serviciul de specialitate :

-angajații societății noastre ridică obiectele de joacă care necesită reparații complexe și le transportă la sediul societății, din str Mircea cel Bătrân. După finalizarea reparațiilor, obiectele de joacă sunt reamplasate în incinta locurilor de joacă de unde au fost ridicate anterior. Din păcate, din incinta parcului, menționat mai sus, nu au fost ridicate obiecte de joacă. Leagănul respectiv a fost sustras de către persoane necunoscute. Pe cale de consecință, încercăm să găsim o soluție în acest sens, pentru a înlocui leagănul sustras.